Se le ha enviado un correo electrónico para que confirme su suscripción a la newsletter de Fundación Mutua Levante.

Revise en la carpeta de correo no deseado o spam de su bandeja de entrada.Inauguració NEXE(S), exposició fotogràfica per la diversitat

Cuándo

14/03/2024    
19:00 - 20:00

Dónde

Fundación Mutua Levante
Plaça Espanya, 16, Alcoi, Alacant, 03801
Mapa no disponible
NEXE(S) aborda el concepte de la diversitat en totes les seues dimensions; estètica, racial, sexual, corporal, de gènere, edat, classe o condició… a través del retrat fotogràfic de persones que formen part de l’Escola d’art i superior de disseny d’Alcoi que funciona al mateix temps com a catalitzador i recer d’aquesta pluralitat.Aquesta exposició pivota entre dos eixos visuals on s’aborda el tema central. D’una banda, trobem retrats a color en gran format, per l’altre, un mosaic conformat, sense jerarquies, de persones anònimes. En aquest tapís humà preval la pluralitat sobre la diferència per a ressaltar el que ens iguala. Mentre que, d’altra banda, els retrats independents fan de contrapunt per a ressaltar la singularitat que ens fa genuïns. La individualitat d’aquesta part se sosté gràcies als textos que acompanyen les imatges i als fons de color que generen una aura única.
El projecte s’expandeix amb entrevistes audiovisuals que amplifiquen la diversitat d’expressions i moviments. Un testimoniatge autèntic de la riquesa d’experiències que ens defineixen.El voluntarisme dels retratats forma part del projecte, que pretén posar en relleu allò que cadascun sent de diferent; potser per a actuar com a espill d’altres, potser com un mer exercici performatiu d’un mateix. En aquest sentit, ens convida a realitzar un exercici d’introspecció per a reflexionar sobre qui som, com ens veiem i com ens veuen.El resultat és una connexió palpable que reforça l’empatia social i el respecte mutu. NEXE(S) s’erigeix en un punt de trobada i nexe, on, abans de res, se’ns permet ser.

 

 

Organitza: EASDA

 

Sala C

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE