Se le ha enviado un correo electrónico para que confirme su suscripción a la newsletter de Fundación Mutua Levante.

Revise en la carpeta de correo no deseado o spam de su bandeja de entrada.

"Intencions recíproques a l’espai i el volum"
Moisès Gil
Fecha:

16 de març 2017 /18 d’abril  2017

Descripción:

Fundación MUTUA LEVANTE, presenta l’exposició “INTENCIONS RECIPROQUES A L’ESPAI I EL VOLUM” del prestigiós escultor valencià i professor del Departament d’Escultura de la Universitat Politècnica de València, Moisès Gil, que aglutina una amplia selecció d’obres de gran format de la sèrie l’esser humà en els teixits socials contemporanis, situacions, actituds, posicionaments, etc.

L’exposició que es podrà visitar des del 16 de març fins al 18 d’abril en la Sala d’Exposicions de la Fundación Mutua Levante, a la Plaça d’Espanya, 15 de Alcoi/Alcoy en horari de matí de 09:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres; i de vesprada de 17:00 a 19:00 hores de dilluns a dijous, critica la implantació en la societat actual del concepte de condicionament que repercuteix en l’esser humà el qual, impotent davant  les decisions d’altres es veu abocat, imbricat, condicionat per la situació política– econòmica i sumit en la crisis econòmica i de valors actual.

En “INTENCIONS RECIPROQUES A L’ESPAI I EL VOLUM””, Moisès Gil es pregunta sobre el paper que la societat atribueix als individus, obligant-los a ser submisos i condicionats per les decisions d’uns pocs la qual cosa dóna com a resultat la ‘negativitat de l’esser’ el que pot convertir-se en un activisme social en pro de los drets fonamentals de la persona  deixant de costat el procés social d’involució.

Com a contraposició al que es puga deduir de l’obra, el treball de Moisès Gil es positivista i conté una carga conceptual per a la reflexió de l’espectador, reivindicant la lluita social, la noblesa de l’esforç, la dedicació, el goig, la cura i l’amor pel proïsme, així com els valors que sostenen la vida de l’individu i que donen sentit al fet de viure més enllà dels aspectes purament econòmics.

L’extensa tasca de Moisès Gil inclou una notòria aportació en totes les disciplines artístiques: elaboració, interpretació, transmissió, comissariat i gestió. La seua obra s’ha desenvolupat especialment en l’escultura, concebuda com un espai obert de possibilitats capaces d’integrar pintures, objectes, instal·lacions o creació audiovisual en diferents formats, tècniques i contexts.

La seua trajectòria l’ha situa en un lloc indiscutible dins del panorama de l’art contemporani espanyol, sent un dels artistes més destacats e influents de la seua generació. Moisès Gil ha realitzat més de setanta exposicions individuals i col·lectives en ciutats com Madrid, Barcelona, València, París, Miami, Florència, Roma, Mérida de Yucatán, Düsseldorf, Colònia, Xangai, Seül, Innsbruck, y la seua obra forma part de nombroses col·lecciones públiques i privades d’arreu del món.

 

 

 

 

 

 

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE