Se le ha enviado un correo electrónico para que confirme su suscripción a la newsletter de Fundación Mutua Levante.

Revise en la carpeta de correo no deseado o spam de su bandeja de entrada.

"Sense fronteres: Exposició fotogràfica"
CIP FP Batoi i Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA)
Fecha:

del 5/10/23 fins el 31/10/23

Descripción:

El CIP FP Batoi, junt L’Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA) organitzen un any més junt a la Fundación Mutua Levante un concurs fotogràfic, enguany sota la premisa “sense fronteres: obrint ments”.

Aquest curs 2022-23 s’ha convocat per 6é curs consecutiu, el concurs fotogràfic Unesco baix el lema de «SENSE FRONTERES, OBRINT MENT», promogut per Fundación Mutua Levante, obert a totes les escoles associades a la Xarxa UNESCO a nivell nacional, i amb la participació de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana.

Aquest concurs fotogràfic naix amb el desig de donar cabuda dins de les escoles Unesco a l’art, a donar la possibilitat al fet que el nostre alumnat expressen els seus desitjos, els seus somnis, les seues pors… crear un mitjà artístic en què tinguen veu.

El curs escolar 2022-23 la temàtica ha sigut «SENSE FRONTERES: OBRINT MENTS»,en la qual les participants han pogut expressar que entén sota aquests conceptes. Enguany han sigut 148 fotografies presentades a concurs, de les que s’han seleccionat les 20 millors a nivell tècnic i artístic. Temàtica oberta en la qual s’intenta potenciar l’esperit artístic i crític del nostre alumnat.

Descarrega’t el catàleg ací

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE